k

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lovely weekend

Ihana viikonloppu takanapäin, vaikkakin pienempi lapsista oli vähän kuumeessa. Mutta silloinkin meni päivä pitkälti satuja lueskellessa.

Perjantaina eksyin yhteen ostoskeskukseen ja siellä oli erään uuden kenkäkaupan avajaiset. Silmät rupes oikein kiilumaan ja mietinkin, että nyt ostan itselleni uudet kenkulit. Niitähän lähtikin mukaan kahdet parit, kun oli niin hyvät tarjoukset. Ruskeet kenkulit on lämpimällä vuorella, joten luulis tarkenevan ja mustat on sitten ihan syksykenkulit. 


Launtaina meillä oli lasten elokuvailta, jossa elokuvana oli Rio. Oli aikas hauska leffa. Lapsetkin tykkäsivät varsinkin, kun musiikkina oli sambarytmit.



Sunnuntaina saatiin isovanhemmat vieraiksi ja tehtiin minun mielestäni ihanaa ruokaa, vaikkakaan ei mitään erityistä. Vaan pähkinäkananuudeli sörsseliä ja vähän salaattia kyytipojaksi rapeiden oliiviöljy leipien kera.




Iltapäivästä pyörähdin designtorilla, josta mukaani tarttui syötävän suloiset vaahtokarkkikorvikset. Nami nami!

Ilta kuluukin hieman erityisissä merkeissä, sillä lapsukaiset lähtivät syyslomailemaan mummolaan, joten on koti tyhjänä muutaman päivän. Pakko oli ottaa vielä salaattia ja sen kera lasillinen luomupunaviiniä nimeltä Làuratae (Vero Sicilia) On ihanan pehmeä ja ei liian voimakas maku.
Sekä vähän herkutella suklaalla!Jee!Mutta lapsiakin on jo mieletön ikävä, joten saa nähdä miten tässä pärjätään!




Jäin kyllä niin haaveilemaan ihanista tohveleista, jotka löytyy alla olevasta linkistä. Kääk!

1 kommentti:

  1. ihanat nuo ruskeet saappaat! saat kyllä miut viiä sinne kenkäkauppaan, vaikkei oiskaan rahaa ;)

    VastaaPoista