k

torstai 29. syyskuuta 2011

Nyt iski IKÄVÄ!

Eilen se sitten alkoi hiipimään mieleen...Ensimmäisenä sen tunteen yrittää estää, mutta sitten se iskee vielä tiukemmin ajatuksiin. Nimittäin mieletön ikävä lapsia. Koti tuntuu aika tyhjältä ilman kahta pientä tytöntylleröä. Kaikkein isoin muutos on ehkä pyykkien määrässä. Meillä on nimittäin päivittäin pesukone päällä ja nyt ei tule kuin yksi koneellinen viikossa ja pyykkikori on tyhjä


Kyllä sitä kaipaa kovasti tyttöjen leikkimistä. Kukas nyt leikkii Peppitalolla tai legoilla?
Eikä missään näy kuravaatteita saatikka pieniä kumppareita!
http://www.youtube.com/watch?v=ZlRr_64XFLM
Piipahdin pikapikaa Helsingissä, josta toin tuliaisiksi likoille syksyshortsit. Ajattelin, että nämä ovat hauskan näköiset värikkäiden sukkapöksyjen kanssa.

No kohta on onneksi jo viikonloppu ja pääsee taas lapsiperheen arkeen.

Tässä muutama kaunis laulu, jotka ehkä lisäsi vielä omaa ikävääni. Onneksi puhelin on keksitty;)

http://www.youtube.com/watch?v=kIZ6LY-CjKA
http://www.youtube.com/watch?v=WZnNt_vnIBE&ob=av2n

Ps. Ihmettelette varmaan miksi blogin ulkonäkö muuttuu päivittäin, mutta koittakaa kestää, sillä mie vähän harjoittelen... Katsotaan milloin löydän sen sopivan ilmeen...

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lovely weekend

Ihana viikonloppu takanapäin, vaikkakin pienempi lapsista oli vähän kuumeessa. Mutta silloinkin meni päivä pitkälti satuja lueskellessa.

Perjantaina eksyin yhteen ostoskeskukseen ja siellä oli erään uuden kenkäkaupan avajaiset. Silmät rupes oikein kiilumaan ja mietinkin, että nyt ostan itselleni uudet kenkulit. Niitähän lähtikin mukaan kahdet parit, kun oli niin hyvät tarjoukset. Ruskeet kenkulit on lämpimällä vuorella, joten luulis tarkenevan ja mustat on sitten ihan syksykenkulit. 


Launtaina meillä oli lasten elokuvailta, jossa elokuvana oli Rio. Oli aikas hauska leffa. Lapsetkin tykkäsivät varsinkin, kun musiikkina oli sambarytmit.



Sunnuntaina saatiin isovanhemmat vieraiksi ja tehtiin minun mielestäni ihanaa ruokaa, vaikkakaan ei mitään erityistä. Vaan pähkinäkananuudeli sörsseliä ja vähän salaattia kyytipojaksi rapeiden oliiviöljy leipien kera.




Iltapäivästä pyörähdin designtorilla, josta mukaani tarttui syötävän suloiset vaahtokarkkikorvikset. Nami nami!

Ilta kuluukin hieman erityisissä merkeissä, sillä lapsukaiset lähtivät syyslomailemaan mummolaan, joten on koti tyhjänä muutaman päivän. Pakko oli ottaa vielä salaattia ja sen kera lasillinen luomupunaviiniä nimeltä Làuratae (Vero Sicilia) On ihanan pehmeä ja ei liian voimakas maku.
Sekä vähän herkutella suklaalla!Jee!Mutta lapsiakin on jo mieletön ikävä, joten saa nähdä miten tässä pärjätään!




Jäin kyllä niin haaveilemaan ihanista tohveleista, jotka löytyy alla olevasta linkistä. Kääk!

torstai 22. syyskuuta 2011

Vitsi että on ollut pari tosi täyteläistä päivää, joten en ole paljon kerinnyt kirjotella tänne. Yksi piristys päivissä on ollut tämä biisi. En tiedä, mikä tässä biisissä on, mutta on pakko ruveta heiluttamaan pyllyä ja vähän jammailla tän tahtiin. Tänäänkin ajoin myöhään illalla kotiin autolla ja kuulin tämän biisin. Voitte vaan kuvitella, että heiluin ja hytkyin siinä auton ratissa kuin joku hullu. Varmasti vastaantulijat kattoivat hulluksi, mutta who cares.
Jospa sitä viikonloppuna sitten pääsisi kirjoittelemaan. Jeppis jepulis vaan

tiistai 20. syyskuuta 2011

Klikkaa mua...hah haa

Iltaa!Tänä iltana aion taas kerran uppoutua sohvan syövereihin ja keskittyä uuteen suomalaiseen telkkarisarjaan nimeltä Klikkaa mua. Katsoin viime viikolla ensimmäisen jakson ja en oikein osannut päättää, että tykkäänkö sarjasta vai en? Tykkään yleensä suomalaisista elokuvista ja sarjoista, joten odotukset on korkealla.


Huomasin, että sarjan tiimoilta oli laitettu kilpailu pystyyn, jossa täytyy kertoa karmein deittikokemus. Joten eikun sinne runoilemaan, mutta tännekkin niitä kokemuksia saa kirjoitella:)
Itsekin pitää vähän miettiä, sillä viime deiteistä on kyllä piiiiittkäääääää aika.

http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/draama/klikkaa_mua/kilpailu?1379690

maanantai 19. syyskuuta 2011

Sadepäivän iloja

Aah, mikä olisikaan rentouttavampaa kuin istahtaa omalle sohvalle villasukat jalassa lämpimän viltin alle. Keittää kuppi teetä ja nauttia sitä kynttilän valossa. Niin minä aika usein teen iltaisin. Varsinkin nuo valkoiset sukat sekä muutamat lemppari villasukat ovat ahkerassa käytössä jopa kesälläkin. Teetä menee päivässä myös liiankin monta kuppia. Kääk, mutta menköön. Mitä te tykkäätte puuhastella sadepäivinä?




Lapsetkin innoistuivat pitämään teekutsut. Nuo lasten puiset pikkukakkuset on kyllä niin herkullisen näköisiä, että ne voisi oikeasti syödä. Namskis!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sunnuntain löytöjä



Ai että rakastan sunnuntaipäiviä, sillä silloin saa laiskotella ja tehdä juuri sitä mitä huvittaa. Yritän ainakin olla silloin tekemättä mitään kotitöitä, niitä kerkii tehdä muutenkin. Tänään poikettiin perheen kanssa vähän torikirppiksellä. Tein ihania löytöjä(halvalla) ja tässä muutama ihanuus. Helmenä ehkäpä tuo Me and I:n ihana hamonen 2eurolla. On hyvä juttu, että ihmiset jaksavat kierrättää tavaroitansa.

lauantai 17. syyskuuta 2011

Hei kaikki uudet lukijani ja tervetuloa sivuilleni!

Huomenna lupaan aloittaa kunnolla blogini kirjoittamisen, sillä nyt on jo niin myöhä, että en jaksa rutistaa tekstiä. Mutta tästä se lähtee!




Pusi pusi kaikille ja öitä