k

torstai 1. joulukuuta 2011

Jee joulu on kohta ovella

Tässä ihan pikainen joulufiilistely laulu. Huomenna esikoiseni täyttää jo 4 vuotta. Tasan neljä vuotta sitten satoi ensilumi, joten saa nähdä käykö huomennakin niin?

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Leffailua

Kävin tsekkaamassa kyseisen elokuvan arjen keskellä. Ja voin sanoa, että aika moni tunnetila tavoitti. On kyllä äideille / iseille myöskin aikamoinen haaste sovittaa työt ja lapset yhteen. Minä ainakin olen niin hyvä syyllistymään siitä, että käyn töissä, enkä ole rakkaimpien kanssa kotona, mutta sillä on mentävä!

Mutta hauska leffa oli, oikein hömppien hömppä ja lähdin kotiin hymy huulilla! Tsemppiä kaikille vanhemmille ja muistakaa tuleva isänpäivä!

tiistai 8. marraskuuta 2011

Tuunausta ja pikkusen jo joulumieltä



 Sain viikonloppuna äidiltäni oman vanhan nukkekodin, joka on säilynyt mummolassa jo reilut 20 vuotta. Tehtiin tyttäreni kanssa vähän uusia seiniä yms, mutta kaikki kalusteet ovat vanhoja. Vitsi mikä aarre. Olisi kyllä kätevä, jos omasta kodistakin olisi tuollainen pienoismalli, niin ois tuhat kertaa helpompi sisustaa, vaikkakin kaikki vapaa-aika menisikin siihen. :) Pitää vielä ommella vähän verhoja ja petivaatteita pikkuväelle.







Toisekseni laittelin vähän jo joulujuttuja kotiin. Jotenkin on ensimmäisiä kertoja, kun tykkään valmistella jouluisia asioita. Huomaan myös, että mieleni alkaa rauhoittumaan joulun lähestyessä.  Joten vähän jo joulumieltä on taskussa jemmassa ;)

maanantai 31. lokakuuta 2011

Apuva kun aika vaan hujahtaa ohi

Helou everyone!
Kauhistus kun aika on hurahtanut niin nopsaa, ettei ole kerinnyt koneella päivitellä tätä blogia. Mutta juuri tällä hetkellä tuntuu, että on menossa todella kiireinen aikakausi. Olen yrittänyt aina välillä pysähtyä nauttimaan arjen pienistä hetkistä.
Kuten:









Ihanista lapsista sekä iki-ihanista kummilapsista (ja niiden äideistäkin)
Luonnosta


 Siskoista  (Arvaatko kumpi on oikea sisko ja kumpi sielunsisko?)




Syksystä.
Halloweenista. 
Kukista. 
Kynttilöistä 
sekä namuista tietenkin.

Joten nauttikaa elämän pienistäkin asioista suurella sydämellä!

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vähän syystunnelmaa

Lenkillä ollessani testasin vähän uutta kameraani. Vielä vaatii paljon opettelua kyseinen kapistus







 Värikkäitä syyspäiviä kaikille

lauantai 8. lokakuuta 2011

Uusi (erittäin vaativa) harrastus

Heips pitkästä aikaa!
Olemme aloittaneet tyttäreni kanssa tänä syksynä uuden harrastuksen. Nimittäin luistelukoulun. Huh huh, miten se onkaan vaikeaa. Varsinkin äidin hermoja koetellaan aina välillä ja sitten käydäänkin istumassa jäähyllä...;) Tänään meillä oli kyllä aika hyvä meininki ja pysyttiin kutakuinkin jo pystyssä. Jee, kyllä se tästä pikku hiljaa varmaankin alkaa luonnistumaan.

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Back to normal...

Nyt on lapset haettu takaisin mummolasta. Selvennetään sen verran, että meillä on matkaa mummolaan n.200 kilometriä. Lähdettiin jo aamulla varhain hakemaan lapsia kotiin. Maisemat oli ihanan syksyisiä, sillä aamulla oli vielä joka paikassa usvaa ja puut olivat upeita syysväreissään!Harmi kun ei ollu kameraa autossa mukana. Mutta lupaan laittaa vielä kunnon syksykuviakin tänne!



Mummolassa syötiin ihania herkkuja:poroa, possua, kreikkalaista salaattia, uuniperunoita lohi- ja kinkkutäytteellä.

Jälkiruokana oli omppupiirakkaa vaniljakastikkeen ja valkosuklaakuningatarjäätelön kanssa. Nam, kylläpä kannatti ajaa pitkä matka

Tytöt rakastavat olla mummolassa. 2-vuotiaallani on huima "mummibuumi." Toistaa vain sanaa mummi. Mummi vain kelpaa. Se on niin ihana!Nyt taisi jäädä aika kova ikävä taas mummia. On se harmi, että välimatkan pitää olla niin pitkä!


 Vihdoin kotona! Tyttäret kerkesivät laittaa huoneen uuteen uskoon alle viidessä minuutissa. Huone oli siisti (ainakin viikon verran;))


Illalla oli hyvä hiljentyä iskän sylkkyyn iltasadulle. Hyvää yötä kaikille!


torstai 29. syyskuuta 2011

Nyt iski IKÄVÄ!

Eilen se sitten alkoi hiipimään mieleen...Ensimmäisenä sen tunteen yrittää estää, mutta sitten se iskee vielä tiukemmin ajatuksiin. Nimittäin mieletön ikävä lapsia. Koti tuntuu aika tyhjältä ilman kahta pientä tytöntylleröä. Kaikkein isoin muutos on ehkä pyykkien määrässä. Meillä on nimittäin päivittäin pesukone päällä ja nyt ei tule kuin yksi koneellinen viikossa ja pyykkikori on tyhjä


Kyllä sitä kaipaa kovasti tyttöjen leikkimistä. Kukas nyt leikkii Peppitalolla tai legoilla?
Eikä missään näy kuravaatteita saatikka pieniä kumppareita!
http://www.youtube.com/watch?v=ZlRr_64XFLM
Piipahdin pikapikaa Helsingissä, josta toin tuliaisiksi likoille syksyshortsit. Ajattelin, että nämä ovat hauskan näköiset värikkäiden sukkapöksyjen kanssa.

No kohta on onneksi jo viikonloppu ja pääsee taas lapsiperheen arkeen.

Tässä muutama kaunis laulu, jotka ehkä lisäsi vielä omaa ikävääni. Onneksi puhelin on keksitty;)

http://www.youtube.com/watch?v=kIZ6LY-CjKA
http://www.youtube.com/watch?v=WZnNt_vnIBE&ob=av2n

Ps. Ihmettelette varmaan miksi blogin ulkonäkö muuttuu päivittäin, mutta koittakaa kestää, sillä mie vähän harjoittelen... Katsotaan milloin löydän sen sopivan ilmeen...

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lovely weekend

Ihana viikonloppu takanapäin, vaikkakin pienempi lapsista oli vähän kuumeessa. Mutta silloinkin meni päivä pitkälti satuja lueskellessa.

Perjantaina eksyin yhteen ostoskeskukseen ja siellä oli erään uuden kenkäkaupan avajaiset. Silmät rupes oikein kiilumaan ja mietinkin, että nyt ostan itselleni uudet kenkulit. Niitähän lähtikin mukaan kahdet parit, kun oli niin hyvät tarjoukset. Ruskeet kenkulit on lämpimällä vuorella, joten luulis tarkenevan ja mustat on sitten ihan syksykenkulit. 


Launtaina meillä oli lasten elokuvailta, jossa elokuvana oli Rio. Oli aikas hauska leffa. Lapsetkin tykkäsivät varsinkin, kun musiikkina oli sambarytmit.



Sunnuntaina saatiin isovanhemmat vieraiksi ja tehtiin minun mielestäni ihanaa ruokaa, vaikkakaan ei mitään erityistä. Vaan pähkinäkananuudeli sörsseliä ja vähän salaattia kyytipojaksi rapeiden oliiviöljy leipien kera.




Iltapäivästä pyörähdin designtorilla, josta mukaani tarttui syötävän suloiset vaahtokarkkikorvikset. Nami nami!

Ilta kuluukin hieman erityisissä merkeissä, sillä lapsukaiset lähtivät syyslomailemaan mummolaan, joten on koti tyhjänä muutaman päivän. Pakko oli ottaa vielä salaattia ja sen kera lasillinen luomupunaviiniä nimeltä Làuratae (Vero Sicilia) On ihanan pehmeä ja ei liian voimakas maku.
Sekä vähän herkutella suklaalla!Jee!Mutta lapsiakin on jo mieletön ikävä, joten saa nähdä miten tässä pärjätään!




Jäin kyllä niin haaveilemaan ihanista tohveleista, jotka löytyy alla olevasta linkistä. Kääk!

torstai 22. syyskuuta 2011

Vitsi että on ollut pari tosi täyteläistä päivää, joten en ole paljon kerinnyt kirjotella tänne. Yksi piristys päivissä on ollut tämä biisi. En tiedä, mikä tässä biisissä on, mutta on pakko ruveta heiluttamaan pyllyä ja vähän jammailla tän tahtiin. Tänäänkin ajoin myöhään illalla kotiin autolla ja kuulin tämän biisin. Voitte vaan kuvitella, että heiluin ja hytkyin siinä auton ratissa kuin joku hullu. Varmasti vastaantulijat kattoivat hulluksi, mutta who cares.
Jospa sitä viikonloppuna sitten pääsisi kirjoittelemaan. Jeppis jepulis vaan

tiistai 20. syyskuuta 2011

Klikkaa mua...hah haa

Iltaa!Tänä iltana aion taas kerran uppoutua sohvan syövereihin ja keskittyä uuteen suomalaiseen telkkarisarjaan nimeltä Klikkaa mua. Katsoin viime viikolla ensimmäisen jakson ja en oikein osannut päättää, että tykkäänkö sarjasta vai en? Tykkään yleensä suomalaisista elokuvista ja sarjoista, joten odotukset on korkealla.


Huomasin, että sarjan tiimoilta oli laitettu kilpailu pystyyn, jossa täytyy kertoa karmein deittikokemus. Joten eikun sinne runoilemaan, mutta tännekkin niitä kokemuksia saa kirjoitella:)
Itsekin pitää vähän miettiä, sillä viime deiteistä on kyllä piiiiittkäääääää aika.

http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/draama/klikkaa_mua/kilpailu?1379690