k

maanantai 30. tammikuuta 2012

Pinkki päivä





Nyt kun alkaa ystävänpäivä lähestyä, niin näköjään pinkkiväri nostaa päätään. Tässäpä kokoelma pinkeistä asioista ja loppuun piristävä runo vaikkapa ystävänpäiväksi

Ystävyys on kuin perhosen lento,
niin hauras, kaunis ja ihmeen hento.
Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna,
sen kauniimpaa asiaa ei elämä anna.

***********

maanantai 23. tammikuuta 2012

Ihana vapaapäivä




Nautiskelin iltapäiväteetä, vaihteeksi. Löysin eilen yhdestä mun lempparipaikasta aivan ihastuttavat lautaset. Ja oli pakko ostaa.

Iltapäivällä kävin  läpi lapsuuskuvia ja harjoittelin muokkaamaan niitä Photoscape-ohjelmalla.
Niin ihania muistoja, että itkuhan siinä pääsi. Tekee muuten joskus hyvää "kelata" vähän omaa elämänhistoriaa ja elämänkaarta.  Että sellanen maanantaipäivä!


sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012 vuosi on täällä

Huips kun ihan säikähdin kun katsoin, että päivittelin blogia joulukuun alussa. Mutta nyt on uusi ilme blogilla ja kuten näkyy turkoosi on nyt tämän voisiko jo puhua, että kevään väri. Joulun punainen väri häipyi kotinurkista ja tilalle tuli keväinen turkoosi




Tein muuten uudeksi vuodeksi lupauksia:
Ajattelin ottaa käyttöön sen, että en murehtisi asioista niin paljon vaan alkaisin ajattelemaan positiivisesti!
Toinen oli, että haluisin panostaa enemmän ystävyyssuhteisiin, vaikkakin se joskus tuntuu niin vaikealta, kun pyörittää lapsiperheen arkea rinnalla aika vaativa työ. Tiedän, että ystävät ovat se voimavara millä sitä jaksaisi vielä paremmin.
Ja kolmas legendaarinen lupaus on tietenkin terveelliset elämäntavat. Herkut jää nyt tyystin pois ainakin vähäksi aikaaa. Liikunta palaa kanssa elämään toivottavasti. Ja mikä tärkein mitä olen myös tänä viikonloppuna tehnyt paljon on ulkoilu. Ulkoilulla on ihan mieletön vaikutus.
  Kuva on muuten viime joululta millon oli pikkasen enemmän lunta kuin nyt!
Mutta nyt eikun jännityksellä odottamaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan!