k

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Leffailua

Kävin tsekkaamassa kyseisen elokuvan arjen keskellä. Ja voin sanoa, että aika moni tunnetila tavoitti. On kyllä äideille / iseille myöskin aikamoinen haaste sovittaa työt ja lapset yhteen. Minä ainakin olen niin hyvä syyllistymään siitä, että käyn töissä, enkä ole rakkaimpien kanssa kotona, mutta sillä on mentävä!

Mutta hauska leffa oli, oikein hömppien hömppä ja lähdin kotiin hymy huulilla! Tsemppiä kaikille vanhemmille ja muistakaa tuleva isänpäivä!

tiistai 8. marraskuuta 2011

Tuunausta ja pikkusen jo joulumieltä



 Sain viikonloppuna äidiltäni oman vanhan nukkekodin, joka on säilynyt mummolassa jo reilut 20 vuotta. Tehtiin tyttäreni kanssa vähän uusia seiniä yms, mutta kaikki kalusteet ovat vanhoja. Vitsi mikä aarre. Olisi kyllä kätevä, jos omasta kodistakin olisi tuollainen pienoismalli, niin ois tuhat kertaa helpompi sisustaa, vaikkakin kaikki vapaa-aika menisikin siihen. :) Pitää vielä ommella vähän verhoja ja petivaatteita pikkuväelle.







Toisekseni laittelin vähän jo joulujuttuja kotiin. Jotenkin on ensimmäisiä kertoja, kun tykkään valmistella jouluisia asioita. Huomaan myös, että mieleni alkaa rauhoittumaan joulun lähestyessä.  Joten vähän jo joulumieltä on taskussa jemmassa ;)