k

maanantai 31. lokakuuta 2011

Apuva kun aika vaan hujahtaa ohi

Helou everyone!
Kauhistus kun aika on hurahtanut niin nopsaa, ettei ole kerinnyt koneella päivitellä tätä blogia. Mutta juuri tällä hetkellä tuntuu, että on menossa todella kiireinen aikakausi. Olen yrittänyt aina välillä pysähtyä nauttimaan arjen pienistä hetkistä.
Kuten:









Ihanista lapsista sekä iki-ihanista kummilapsista (ja niiden äideistäkin)
Luonnosta


 Siskoista  (Arvaatko kumpi on oikea sisko ja kumpi sielunsisko?)




Syksystä.
Halloweenista. 
Kukista. 
Kynttilöistä 
sekä namuista tietenkin.

Joten nauttikaa elämän pienistäkin asioista suurella sydämellä!

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vähän syystunnelmaa

Lenkillä ollessani testasin vähän uutta kameraani. Vielä vaatii paljon opettelua kyseinen kapistus







 Värikkäitä syyspäiviä kaikille

lauantai 8. lokakuuta 2011

Uusi (erittäin vaativa) harrastus

Heips pitkästä aikaa!
Olemme aloittaneet tyttäreni kanssa tänä syksynä uuden harrastuksen. Nimittäin luistelukoulun. Huh huh, miten se onkaan vaikeaa. Varsinkin äidin hermoja koetellaan aina välillä ja sitten käydäänkin istumassa jäähyllä...;) Tänään meillä oli kyllä aika hyvä meininki ja pysyttiin kutakuinkin jo pystyssä. Jee, kyllä se tästä pikku hiljaa varmaankin alkaa luonnistumaan.

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Back to normal...

Nyt on lapset haettu takaisin mummolasta. Selvennetään sen verran, että meillä on matkaa mummolaan n.200 kilometriä. Lähdettiin jo aamulla varhain hakemaan lapsia kotiin. Maisemat oli ihanan syksyisiä, sillä aamulla oli vielä joka paikassa usvaa ja puut olivat upeita syysväreissään!Harmi kun ei ollu kameraa autossa mukana. Mutta lupaan laittaa vielä kunnon syksykuviakin tänne!



Mummolassa syötiin ihania herkkuja:poroa, possua, kreikkalaista salaattia, uuniperunoita lohi- ja kinkkutäytteellä.

Jälkiruokana oli omppupiirakkaa vaniljakastikkeen ja valkosuklaakuningatarjäätelön kanssa. Nam, kylläpä kannatti ajaa pitkä matka

Tytöt rakastavat olla mummolassa. 2-vuotiaallani on huima "mummibuumi." Toistaa vain sanaa mummi. Mummi vain kelpaa. Se on niin ihana!Nyt taisi jäädä aika kova ikävä taas mummia. On se harmi, että välimatkan pitää olla niin pitkä!


 Vihdoin kotona! Tyttäret kerkesivät laittaa huoneen uuteen uskoon alle viidessä minuutissa. Huone oli siisti (ainakin viikon verran;))


Illalla oli hyvä hiljentyä iskän sylkkyyn iltasadulle. Hyvää yötä kaikille!